НАЧАЛО ПОРЕДИЦИ ПРЕДСТОЯЩИ ЗАГЛАВИЯ КНИЖАРНИЦИ
НОЩЕН СВЯТ: Заклинателка
ИЗТЕГЛИ ОТКЪС

ТАЕН ВАМПИР
ТАЕН ВАМПИР
(книга първа)
виж повече >>АКАДЕМИЯ ЗА ВАМПИРИ
ДЪЩЕРИ НА МРАКА
(книга втора)
виж повече >>
Л. Дж. Смит
НОЩЕН СВЯТ: Заклинателка
(книга трета)
Нощният свят не е място. Той е навсякъде около нас. Нощният свят е тайно общество на вампири, върколаци, вещици, шейпшифтъри и други същества на мрака. Те живеят сред нас, но спазват свои собствени правила. И първите две от тях гласят:

1. Никога не допускай хората да научат за
Нощния свят.

2. Никога не се влюбвай в човешко
същество.

Това са истории за онова, което се случва, когато тези правила бъдат нарушени.


Бялата и черната магия се сблъскват, когато две млади вещици влизат в съперничество за любовта на едно човешко момче. Едната е неустоимата и смъртоносна Блейс, чиито черни магии и изпепеляваща красота събуждат ревност и лудост. На другия полюс е нежната Теа, която, срещайки Ерик, открива своята сродна душа. Двете момичета се изправят едно срещу друго – бялата магия на Теа, срещу черното изкуство на Блейс. Залогът е Ерик. Но и над тримата тегне сянката на Нощния свят, чиито закони те са престъпили...
ЗА АВТОРА
Освен бестселърите ДНЕВНИЦИТЕ НА ВАМПИРА, Л.Дж. Смит е автор на още няколко поредици, радващи се на огромна популярност сред читателите й от цял свят.

Интернет изобилства от фен сайтове, посветени на нейните книги. Всяка новоизлязла книга на авторката, от която и да е от поредиците, неизменно оглавява класациите на най-продаваните книги.


ЗА ПОРЕДИЦАТА
До момента от поредицата НОЩЕН СВЯТ са излезли девет книги, като десетата - Strange Fate, е обявена за месец април 2011 г.
© Издателство ИБИС, 2009-2013
Untitled Document Google Analytics - IBIS publishers