НАЧАЛО ПОРЕДИЦИ ПРЕДСТОЯЩИ ЗАГЛАВИЯ КНИЖАРНИЦИ
НОЩЕН СВЯТ: Дъщери на мрака
ИЗТЕГЛИ ОТКЪС

ТАЕН ВАМПИР
ТАЕН ВАМПИР
(книга първа)
виж повече >>ЗАКЛИНАТЕЛКА
ЗАКЛИНАТЕЛКА
(книга трета)
виж повече >>
Л. Дж. Смит
НОЩЕН СВЯТ: Дъщери на мрака
(книга втора)
Нощният свят не е място. Той е навсякъде около нас. Нощният свят е тайно общество на вампири, върколаци, вещици, шейпшифтъри и други същества на мрака. Те живеят сред нас, но спазват свои собствени правила. И първите две от тях гласят:

1. Никога не допускай хората да научат за
Нощния свят.

2. Никога не се влюбвай в човешко
същество.

Това са истории за онова, което се случва, когато тези правила бъдат нарушени.


В Брайър Крийк никога не са виждали толкова изящни създания като Роан, Кестрел и Джейд - трите сестри, които се нанасят в отдалечената старинна къща на леля си. Мери-Линет случайно ги вижда да заравят нещо в задния двор и една нощ решава да ги проследи заедно с брат си Марк в гората. Двамата обаче се сблъскват с ужасяваща тайна. Сестрите са бегълки от Нощния свят, а брат им Аш е изпратен да ги върне обратно на всяка цена. Аш е суров и опасен и никога не е допускал, че може да се влюби в човешко същество. Момичето, в което той открива своята сродна душа, е Мери-Линет. Но тя, разкъсана от противоречивите си чувства към Аш и подозренията си, че най-добрият й приятел Джереми може да се окаже чудовище, се колебае дали да остане човешко същество или да се присъедини към Нощния свят.
ЗА АВТОРА
Освен бестселърите ДНЕВНИЦИТЕ НА ВАМПИРА, Л.Дж. Смит е автор на още няколко поредици, радващи се на огромна популярност сред читателите й от цял свят.

Интернет изобилства от фен сайтове, посветени на нейните книги. Всяка новоизлязла книга на авторката, от която и да е от поредиците, неизменно оглавява класациите на най-продаваните книги.


ЗА ПОРЕДИЦАТА
До момента от поредицата НОЩЕН СВЯТ са излезли девет книги, като десетата - Strange Fate, е обявена за месец април 2011 г.
© Издателство ИБИС, 2009-2013
Untitled Document Google Analytics - IBIS publishers