НАЧАЛО ПОРЕДИЦИ ПРЕДСТОЯЩИ ЗАГЛАВИЯ КНИЖАРНИЦИ
НОЩЕН СВЯТ: Таен вампир
ИЗТЕГЛИ ОТКЪС

АКАДЕМИЯ ЗА ВАМПИРИ
ДЪЩЕРИ НА МРАКА
(книга втора)
виж повече >>АКАДЕМИЯ ЗА ВАМПИРИ
ЗАКЛИНАТЕЛКА
(книга трета)
виж повече >>
Л. Дж. Смит
НОЩЕН СВЯТ: Таен вампир
(книга първа)
Нощният свят не е място. Той е навсякъде около нас. Нощният свят е тайно общество на вампири, върколаци, вещици, шейпшифтъри и други същества на мрака. Те живеят сред нас, но спазват свои собствени правила. И първите две от тях гласят:

1. Никога не допускай хората да научат за
Нощния свят.

2. Никога не се влюбвай в човешко
същество.

Това са истории за онова, което се случва, когато тези правила бъдат нарушени.


Попи винаги е била жизнерадостно и здраво момиче. До деня, в който разбира, че има рядко заболяване и й остават едва няколко седмици живот. Джеймс, нейният най-добър приятел, в когото е влюбена от дете, е изправен пред ужасяваща дилема: да остави Попи на съдбата й или да я спаси, като я превърне във вампир. Какъвто е самият той… Да разкрие пред Попи тайната на Нощния свят е недопустимо. Но точно толкова немислимо за Джеймс е да позволи любимата му да умре.
ЗА АВТОРА
Освен бестселърите ДНЕВНИЦИТЕ НА ВАМПИРА, Л.Дж. Смит е автор на още няколко поредици, радващи се на огромна популярност сред читателите й от цял свят.

Интернет изобилства от фен сайтове, посветени на нейните книги. Всяка новоизлязла книга на авторката, от която и да е от поредиците, неизменно оглавява класациите на най-продаваните книги.


ЗА ПОРЕДИЦАТА
До момента от поредицата НОЩЕН СВЯТ са излезли девет книги, като десетата - Strange Fate, е обявена за месец април 2011 г.
© Издателство ИБИС, 2009-2013
Untitled Document Google Analytics - IBIS publishers