НАЧАЛО ПРЕДСТОЯЩИ ЗАГЛАВИЯ КНИЖАРНИЦИ

Ришел Мийд
Поредицата за ДЖОРДЖИНА КИНКЕЙД

Сякаш любовта и без това не е достатъчно трудна! Представете си да не можете да докоснете гаджето си, без да изсмучете душата му. Добре дошли в света на Джорджина Кинкейд – не особено ентусиазирана от работата си Сиатълска сукуба, която винаги се озовава във вихъра на някоя свръхестествена интрига.

 

Книга 1 - SUCCUBUS BLUES

Сукуба (съществително) – очарователен и неустоим, приемащ каквато си пожелае форма демон, който съблазнява и доставя наслада на смъртните мъже.
Жалък (прилагателно) – Демон от горния вид, със страхотни обувки и без социален живот. Справка: Джорджина Кинкейд.

Когато става дума за дяволски дела, да бъдеш сукуба изглежда страшно готино. Можеш да бъдеш каквото си пожелаеш. Имаш убийствен гардероб, а купища простосмъртни мъже са готови на всичко само за едно твое докосване. Е, те доста често плащат за това с душите си, но на кого му пука за такива подробности?

Но животът на Сиатълската сукуба Джорджина Кинкейд далеч не е толкова екзотичен. Шефът й е демон от средно ниво в йерархията, който си пада по филмите на Джон Кюсак. Безсмъртните й най-добри приятели не спират да я дразнят за времето, когато се преобрази в демонична богиня, та чак с крила и камшик. Освен това не може да излезе на свястна среща с някое гадже, без да изсмуче част от живота му. Но за сметка на това през деня има супер бачкане като продавачка в местна книжарница, където може да си чете книги безплатно, да се налива с мокачино, както и да се сваля със сексапилния автор на бестселъри Сет Мортенсен, който може да се нарече още: този-за-когото-е-готова-на-всичко-за-да-докосне-но-не-може.

Но мечтите за Сет ще трябва да почакат. Нещо зло се появява в подземния свят на демоните в Сиатъл. И за пръв път всичките й неустоими чарове и съблазняващи хватки, от които мъже си припадат, щом я зърнат, са безсилни, и Джорджина много скоро ще открие, че там някъде бродят същества, които нито Раят, нито Адът искат...

 

Книга 2 - SUCCUBUS ON TOP

Светът на Джорджина Кинкейд е направо скапан. Буквално.

Любовта наранява и никой не знае това по-добре от Джорджина Кинкейд. Достатъчно е само веднъж да целуне гаджето си, за да изсмуче жизнената му сила. Джорджина е сукуба, която получава енергия от удоволствието на мъжете. Не може да се отрече, че промяната на формата и плюсовете на безсмъртието са много яки. И, да, Джорджина още преди векове е избрала да се присъедини към света на мрака. Обаче е абсолютно нечестно задето тя - демон, чиято цел е да съблазнява – не може да се впусне в горещ секс с единствения смъртен, който я приема такава, каквато е.

И не само личният й живот е пълен хаос. Дъг, колегата на Джорджина в местната книжарница, започва да се държи доста странно. Джорджина подозира, че зад това се крие нещо много по-зловещо от двойните кафета в работно време. Малко помощ няма да й е излишна, но Бастиен – очарователен инкубус и неин най-добър приятел сред безсмъртните, е прекалено зает в предградията да корумпира ултра консервативна радиоводеща, звезда на местните медии – и да праща разсейващи флиртаджийски сигнали на Джорджина. Налага й се да работи соло, бързо при това, защото много скоро не само животът на Дъг ще е заложен на карта...

 

Книга 3  - SUCCUBUS DREAMS

Има дни, в които едно момиче направо не може да си поеме дъх...

... особено когато въпросното момиче е Джорджина Кинкейд – променяща формата си сукуба, получаваща енергия като съблазнява мъже. Връзката й със страхотния писател Сет Мортенсен се оказва незадоволителна в доста отношения. Двамата не само не могат да правят секс, защото съществува опасност Джорджина да го убие неволно (както обикновено се случва с повечето мъже, изпречили се на пътя й). Напоследък е предизвикателство дори да прекарват времето си заедно. Сет е обсебен от желанието да довърши последния си роман, а на Джорджина е заповядано да бъде ментор на новата (и изненадващо несръчна) сукуба, подвизаваща се в света на злите демони.

А за капак на всичко и тези сънища. Някой или нещо дебне Джорджина през нощта, изсмуква енергията й, изпълва съзнанието й със странни видения от бъдещето й. Тя търси отговорите от Данте – тълкувател на сънища, с връзки в подземния свят – но чарът му на флиртаджия само я обърква още повече. Особено когато ситуацията със Сет достига до критичната си точка. Сега Джорджина е изправена пред двойно предизвикателство: да хване здраво юздите на объркания си любовен живот и да се хвърли презглава в битка на живот и смърт с враг, способен да посее истински хаос сред човечеството. В противен случай Джорджина и всички простосмъртни никога няма да могат да заспят спокойно.

 

Книга 4 - SUCCUBUS HEAT

Джорджина Кинкейд винаги е била лоша, много лоша демонична съблазнителка...

... което понякога е за добро. Но напоследък, благодарение на скапаното й настроение заради скъсването със Сет Мортенсен, прочут автор на бестселъри, тя става толкова зла, че дори Джероум, архидемонът от Сиатъл, решава да прецака съперника си, „давайки му назаем” Джорджина и междувременно използвайки я като свой шпионин.

Но да бъдеш заточена на студения север – е, все пак не чак на Северния полюс, а само във Ванкувър – и да оставиш Сет в галещите лапи на новото му гадже си е достатъчно основание да се вкиснеш напълно. После Джероум е отвлечен и всички безсмъртни, които са били под негова власт, загубват мистериозно силите си. Но в цялата каша има нещо хубаво: след като вече не може да изсмуква жизнените сили на мъжете, няма никаква пречка Джорджина да не се отдаде на сладки греховни наслади със Сет – с изключение на новото му гадже. Сега, когато свръхестествените същества се обръщат едни срещу други, отскоро смъртната Джорджина трябва да спаси шефа си и да открие кой си играе с тях или Адът ще се стовари върху всички...

ЗА АВТОРА

Ришел Мийд (зодия Скорпион), е автор на бестселъри в класациите на New York Times и USA Today, предимно на фентъзи, както за възрастни, така и за тийнейджъри.

Родена в Мичиган, сега Ришел живее в Сиатъл, в щата Вашингтон, където се е отдала изцяло на своите три поредици. Преди писането да се превърна в нейна професия, обмисляла няколко различни насоки за своята кариера. Дипломира се във факултета по история на изкуствата в университета в Мичиган, има докторат по сравнителна религия от Западния мичигански университет и научна степен като преподавател по английски от университета във Вашингтон. Накрая решава да се посвети на писането с надеждата, че образованието й я е подготвило добре за това поприще.

Като ревностен читател Ришел винаги се е интересувала от книги за митологията и фолклор. Когато успее да се откъсне от книгите (независмо дали ги чете или пише), тя се забавлява с гледането на най-оплюваните риалити-шоута, пътува, опитва екзотични коктейли и си купува рокли, които едва ли някога ще облече. Тя е заклета любителка на кафето, нощна птица и пристрастена към всичко смешно и шантаво.

Сайтът на Ришел Мийд

Блогът на Ришел Мийд


© Издателство ИБИС, 2009-2013
Untitled Document Google Analytics - IBIS publishers